Avto Monster Truck

14.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Avtomobili in druga vozila so najljubše igrače večine fantov. Razveselijo jih njihova konstrukcija, neverjetna barva in zanimive funkcije. Prav zaradi tega je naš avtomobil tako poseben.

Vozilo ima srebrno barvo, okrašeno z intenzivnimi rdečimi detajli. Ohišje avtomobila je narejeno iz kovine, zaradi česar je zelo trdno in dolgotrajno. Zanimivo je tudi, da so voznikova vrata in sopotnik na pol odprta – omogoča pokukati v notranjost, kje so fotelji, volan, menjalnik in druga potrebna oprema. Vozilo sedi na ogromnih kolesih. Pnevmatike na kolesih so narejene iz gume, zato se pošastni tovornjak neverjetno obnaša na različnih površinah. Kolesa so z konstrukcijo vozila povezana z blažilniki, kar bo zagotovo razveselilo vsakega dečka!

 

To neverjetno vozilo ima vlečni pogon, ki deluje po principu: povlecite nazaj in ga spustite. Kolesa avtomobila se vrtijo nazaj in potegnejo vzmet – po tem, ko vozilo pusti, vozilo drsi naprej. Popolnoma smo prepričani, da bo povezava te funkcije s senzacionalnim in dodelanim dizajnom prinesla vsakemu otroku veliko veselja.

Monster Truck je narejen iz medsebojno povezanih atestiranih kovin in plastike. Konstrukcija igrače je zasnovana z mislijo na otroke, zato nima ostrih in nevarnih robov. avto je zapakiran v škatlo s stekleno vitrino. Igrača ima CE certifikat in je prilagojena vsem otrokom, starejšim od 3 let.

 

Dimenzije igrače:

  • 13 cm x 9 cm x 9 cm.

 

Dimenzije paketa:

  • 19 cm x 13,5 cm x 11 cm.