Bager Valjar rumen

19.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

To je fantastična igrača, ki otrokom nudi ne le ure odlične zabave, ampak tudi priložnost, da spoznajo fascinanten svet gradbenih strojev.

Prva stvar, ki pritegne pozornost, je realističen videz. Cilinder je skrbno reproduciran ob upoštevanju najmanjših podrobnosti. Ima velika gumirana kolesa, ki zagotavljajo stabilnost, zato je pripravljena na premagovanje različnih ovir in opravljanje težjih nalog.

Torni pogon je funkcija, ki omogoča premikanje po tleh s preprostim potiskanjem in potiskanjem. Otroci se lahko igrajo pri izvajanju lastnih gradbenih del ali pripravi lokacije za gradnjo.

Roler ima tudi možnost obračanja vstran, kar igri doda vznemirljiv element. To je odlična funkcija, ki vam omogoča prilagajanje smeri gibanja.

A to še ni vse! Igrača ima tri različne zvoke, ki jih lahko aktivirate s pritiskom na oranžne gumbe na njenem vrhu. Dodajajo realističnost in otrokom omogočajo, da se počutijo kot pravi operaterji gradbenih strojev. Poleg tega je opremljen z lučmi.

Celotna igrača je narejena iz trpežne plastike, ki ji zagotavlja vzdržljivost za ure zabave. Dimenzije cilindra so: 25 cm x 12 cm x 11 cm, zaradi česar se popolnoma prilega majhnim rokam.

Ni le igrača, je tudi orodje za razvijanje domišljije in ustvarjalnosti pri najmlajših, ki jim omogoča, da prevzamejo vlogo upravljavca valja in organizirajo lastne gradbene projekte!

 

Dimenzije valjarja:

  • 25 cm x 12 cm x 11 cm

 

Velikost paketa:

  • 31 cm x 17 cm x 14 cm

 

Ima CE certifikat in ustreza standardu EN71 . Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.