Brezžični karaoke mikrofon

14.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Večfunkcijski mikrofon z dvema zvočnikoma omogoča poslušanje in snemanje pesmi; se poveže z zunanjimi napravami (telefon, tablični računalnik, SMART TV z operacijskim sistemom ANDROID ali IOS) prek povezave Bluetooth 4.0 ali priloženega kabla. Ko je seznanjen z napravo, se zvok predvaja iz zvočnikov mikrofona. V napravi morate vklopiti glasbo, karaoke aplikacijo ali YouTube video, glasba se bo slišala v zvočnikih in seznanjena naprava bo prikazala besedilo. Mikrofon je odličen tudi za snemanje intervjujev, radijskih poddaj in še več.
GLASOVNA MODULACIJA – med petjem mikrofon omogoča prilagajanje glasnosti glasu, glasbe v ozadju, jakosti nizkih in visokih tonov. Z zmanjšanjem hrupa bo vaš glas zvenel jasno, sprememba glasu pa bo pevcu prinesla samozavest in presenetila vse. Mikrofon omogoča tudi uporabo odmeva, ki vam omogoči učinek igranja DJ-ja v klubu.
PRENOSEN – lahkoten, majhen in priročen, tako da ga lahko vzamete s seboj kamor koli – na zabavo s prijatelji ali na prostem. To je odlična in zabavna ideja za otroke. Za povezavo z napravami ni potrebna namestitev programov.
ATRAKTIVEN VIDEZ – Svetleča kovinska barva je vedno zelo priljubljena. Spektakularno zasnovo dopolnjuje subtilna osvetlitev zvočnikov, ki ob vklopu svetijo modro. Odlična ideja za darilo, ne glede na starost.

Specifikacija:

– povezljivost s telefonom, tablico, Bluetooth TV ali USB kablom,

– združljiv z Adroidom, iOS,

– nadzor glasnosti mikrofona in glasbe v ozadju,

– gumb za upravljanje predvajalnika,

– dva vgrajena zvočnika,

– funkcija samostojnega zvočnika,

– delovna frekvenca 100Hz-10kHz,

– prilagoditev zvočnih parametrov REMIX, MICVOL,

– vgrajena litij-polimerna baterija

– čas delovanja naprave 6-8 h,

– polnjenje prek USB vhoda ali polnilnika,

– DC 5V polnilna napetost,

– čas polnjenja cca 3-4 ure.

dimenzije:

– mikrofon cca 23,5 cm x 8 cm,

– paket cca 25 cm x 9,5 cm x 8,5 cm.

Vsebina kompleta:

– mikrofon,

– navodilo,

– USB kabel