Gasilski tovornjak z lestvijo

19.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Gasilska vozila so odlična zabava, tako za fante kot za dekleta. Z gasilskim vozilom lahko v svojo dnevno sobo prinesete živahno dogajanje! Vaš malček lahko spozna in se počuti kot pravi gasilec!

Rdeče gasilsko vozilo ima nastavljivo lestev, ki jo je mogoče premikati gor in dol ter jo podaljševati in skrajšati. Na koncu lestve je ploščad s konico gasilske cevi, iz katere se izliva voda! To je mogoče zahvaljujoč rezervoarju, ki se nahaja na začetku prikolice vozila. Po odklopu pokrova in polnjenju rezervoarja z vodo.

Vaš mali gasilec je pripravljen na akcijo! S pritiskom na gumb na vrhu rezervoarja lahko vidimo, kako voda začne bruhati! Nikomur se več ni treba bati požara v hiši. Zdaj bo vaš malček osebni gasilec.

Avto je opremljen tudi s svetlobnimi in zvočnimi učinki. Slišimo sirene, hupe in signal. Tovornjak ima torni pogon na zadnji osi na potisni, samo pritisnite na zadaj, spustite naprej in uživajte v hitrosti.

Dimenzije vozila:

  • 30 cm x 11 cm x 16 cm

 

Dimenzije škatle:

  • 32 cm x 12 cm x 18,5 cm

 

Gasilsko vozilo napajajo tri baterije AG13 (priložene). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN 71. Pakirano je v kartonsko škatlo s prozornim steklenim ohišjem, zato je kot nalašč za darilo.