Igralna in potovalna podloga 2v1 Play&Go, Labodova torba

Torbe za igrače in prostor za igro v enem bo pripomogel k urejenosti vsake otroške sobe. So izviren prostor za shranjevanje in zabavo hkrati! So funkcionalne in hkrati tako enostavne za uporabo, da jih imajo otroci radi! Kako jih prepoznati? – so barvite in imajo lepe, izvirne, dizajnerske vzorce.

34.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

V takšni torbi je enostavno skriti kocke, avtomobile, plišaste živali ali druge igrače. Enostavno jo je mogoče zložiti, razgrniti in premakniti na drugo mesto. Po raztegovanju se torba v trenutku spremeni v prostor za otroško igro. Torbo Play & Go lahko vzamete s seboj na počitnice, k prijateljem, na obisk k starim staršem ali v park. Vsak otrok lahko v svoji sobi najde svojo, izvirno uporabo takšne torbice. Lahko jo obesite, skrijete pod posteljo ali preprosto položite na tla.  Torbo Play & Go uporabljajo tudi otroci, da se naučijo sami pospravljati sobo – samo vanjo vržete igrače in je pripravljena!

Sodoben dizajn
Torbe so narejene iz trpežnega platna in imajo čudovite vzorce – v Play & Go ponudbi poleg enobarvnih vrečk najdemo torbe v vzorcu pande, brkov, diamantov, badmintona, sidra in superjunakov. Torbe navdušijo s svojim modernim dizajnom. 

O blagovni znamki Play & Go – Play & Go je belgijska blagovna znamka, ki ponuja barvite, navdihujoče izdelke za otroke in dom. Blagovna znamka razume pomen igre in razvoja ustvarjalnosti pri otrocih. Oblikuje in ustvarja visokokakovostne dizajnerske izdelke, ki otroke osrečujejo in nasmejejo. Izberite svoj najljubši vzorec in se zabavajte z blagovno znamko Play & Go!

Dimenzije: premer 140 cm 

Material: 70% bombaž, 30% poliester 

Starost: od 3 let