Interaktivni sprehajalec za otroka

49.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Ta igrača, ki je predstavljena tukaj, povezuje izobraževalno funkcijo in hojo v enem. Sprehajalec je priporočljiva za vse majhne otroke, starejše od 9 mesecev. Če ga uporabljate med zabavo, se lahko naučite samostojne hoje. Sprehajalec je namenjen najmlajšim otrokom, kar zagotavlja varno gradnjo in tudi uporabo visoko kakovostnih, certificiranih materialov. Če želite, da se vaš otrok igra na enem mestu, lahko blokirate zadnja kolesa in nalijete vodo v posebno posodo na zadnji strani izdelka, da bo ta stabilen. 

Pisana, poučna plošča na sprednji strani sprehajalca je odstranljiva, kar omogoča igranje, na primer v postelji ali med potovanjem, brez potrebe po uporabi preostale opreme. Kaj skriva ta interaktivna plošča? 

  • večbarvni klavir za igranje v pomoč pri učenju območja solmizacije zvokov, sestavljen iz pisanih tipk, označenih s številkami od 1 do 7 in smešnih risb glav živali
  • tri nosilce, ki se medsebojno premikajo, 
  • barvite, geometrijske oblike in njihovi okvirji na vrvicah, ki jih je mogoče uskladiti in pritisniti
  • fant v kostumu medveda, ki po pritisku pošlje toplo dobrodošlico in uvod v igro (v angleščini),
  • funkcionalni gumbi v spodnjem desnem kotu plošče, ki zaženejo otroško pesem, zvoke bobna in tudi zvočne učinke,
  • sonce, ki sije v skladu z ritmom glasbe, 
  • odstranljiv telefon-ropotulja, ki ga lahko otrok uporablja kot privez.

 

Predstavljeni sprehajalec povezan z izobraževalno ploščo, ki ima velik vpliv na učenje hoje, podpira pa tudi jezikovni, senzorični, motorični razvoj otrok ter uči oblike, številke in črke.

Izobraževalni sprehajalec z interaktivno ploščo je zelo enostaven za uporabo. V kompletu so podrobna in slikana navodila za montažo. Igrača je pakirana v veliki, pisani škatli, zato je to odlična ideja za sveže starše in novorojenčka. 

Potovalno enoto napajajo 3 AA baterije 1,5 V, CE certifikat.

Mere sprehajalnih elementov:
-interaktivna plošča: 28,5 cm x 33 cm x 5 cm,
– sprehajalka: 40 cm x 35 cm x 48,5 cm.

Mere embalaže:
– 43 cm x 35 cm x 17,5 cm.