Kocke v avtu, 205 kosov

16.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Če iščete zabavo, ki bo pozitivno vplivala na vašega otroka, je komplet kock v avtomobilu najboljša izbira. Je univerzalna igrača, ki bo všeč fantom in dekletom. Komplet, sestavljen iz blokov različnih barv in dimenzij, bo otrokom poskrbel za odlično zabavo več ur in marsikomu omogočil zabavo. Uspešno preživljanje prostega časa za vso družino!

Zelo bodo dobre za otrokov razvoj. Med igranjem se izboljša koordinacija rok in oči. Poleg tega gradnja strukture spodbuja idejo o prostoru. Različne velikosti kock vam omogočajo učenje neznanih oblik in ustvarjanje novih, različne barve pa bodo otroku pritegnile pogled. Pri polaganju krepi in izboljšuje delovanje roke, kar se bo v prihodnje obrestovalo, pa naj bo to v šoli ali v vsakdanjem življenju. Bloki z očesci vam bodo omogočili gradnjo namišljenih živali ali ljudi, v vašem otroku bodo vzbujali veliko kreativnosti. Preprosta igrača z mnogimi prednostmi!

Komplet vsebuje približno 205 blokov različnih velikosti v rumeni, zeleni, modri, rdeči in oranžni barvi. Iz toliko elementov lahko vaš otrok zgradi trdnjave in ogromne zgradbe.

Najmanjši blok: 2 cm x 2 cm

Največji blok: 5,5 cm x 2 cm

Dimenzije avtomobila:

  • 35 cm x 19 cm x 17 cm

 

Embalaža igrače je avtomobilček na kolesih, ki se lahko uporablja tudi za zabavo. Izdelane so iz varnega materiala, varne so za otroke. Skladno z EN71. Zaradi številnih elementov je namenjen otrokom, starejšim od 3 let.