Kocke velike, 86 kosov

14.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Če iščete zabavo, ki bo pozitivno vplivala na vašega otroka, je komplet kock najboljša izbira. Je univerzalna igrača, ki bo všeč fantom in dekletom. Komplet, sestavljen iz blokov različnih barv in velikosti, bo otrokom zagotovil veliko ur zabave in marsikomu omogočil zabavo. Uspešno preživljanje prostega časa za vso družino!

Zelo bodo dobre za otrokov razvoj. Med igro se izboljša koordinacija rok in oči. Poleg tega gradnja strukture spodbuja idejo o prostoru. Različne velikosti kock vam omogočajo učenje neznanih oblik in ustvarjanje novih, različne barve pa bodo otroku pritegnile pogled. Pri polaganju krepi in izboljšuje delovanje roke, kar se bo v prihodnje obrestovalo, pa naj bo to v šoli ali v vsakdanjem življenju. Bloki z očesci vam bodo omogočili gradnjo namišljenih živali ali ljudi, v vašem otroku bodo vzbujali veliko kreativnosti. Preprosta igrača z mnogimi prednostmi!

Komplet vsebuje 86 blokov različnih velikosti v rumeni, zeleni, modri in rdeči barvi.

Velikost paketa:

  • 18 cm x 15 cm x 23 cm

 

Embalaža ima zadrgo in ročaj na vrhu, zaradi česar je priročno pospravljanje in jo lahko vzamete kamor koli s seboj. Izdelane so iz varnega, mehkejšega materiala, varne so za otroke. Skladno z EN71. Zaradi številnih elementov je namenjen otrokom, starejšim od 3 let.