Kovinski bager z veliko roko

15.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Velik delež fantov ima rad avtomobile in različna vozila – predvsem gradbena. Njihove masivne strukture vsebujejo veliko neverjetno zanimivih elementov. Bager, ki ga predstavljamo, poleg senzacionalne zasnove, ki se nanaša na opremo polne velikosti, odlikuje premična roka z žlico in torni pogon.

Vozilo je postavljeno na gumijaste gosenice. Maketa je bila izdelana v merilu 1:50, zaradi česar so bili v konstrukcijo igrače vključeni najpomembnejši elementi – velika, premična roka z vedrom, voznikova kabina s sedežem, okrasni napisi in oznake. Nadzorna plošča za upravljavca stroja se vrti okoli svoje osi in je prav tako povezana z veliko roko. Igrača je izdelana iz kovine, zaradi česar je odporna na manjše poškodbe.

Bager je namenjen vsem otrokom starejšim od 3 let. Ima CE certifikat, ki dokazuje, da izpolnjuje zahteve veljavne direktive Evropske unije. Izdelava z uporabo visokokakovostnih certificiranih materialov ter izvedba brez ostrih koncev zagotavljata ne le varnost igre, ampak tudi udobje uporabe. Igrača je pakirana v estetski, mornarsko modri škatli s prozornim steklenim ohišjem.

Dimenzije:

  • 13,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm

 

Velikost paketa:

  • 18 cm x 9 cm x 8 cm