Letalo z zvoki in dodatnimi vozili

23.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Super darilo za ljubitelje letal. Z uvedbo bele in rumene ravnine, ki ustvarja garažo za gradbene stroje, bo to olajšalo prevoz vozil od gradbišča do gradbišča. Samo naloži vse stroje na krov in odidi na cesto. Letalo bo dolge večere napolnilo z brezskrbno zabavo, razvilo domišljijo vašega otroka in zahvaljujoč temu se bo vaš otrok naučil, kako letala letijo na nebu in kako delujejo. Narejeno v merilu 1:64, se bodo bratje in sestre in starši z veseljem pridružili zabavi in zabavi.

Znotraj letala lahko prevažate miniaturne različice gradbenih strojev. Odpirajoča stran letala in stopnic vam omogoča, da avtomobile postavite noter, zadnji del letala je odprt, zato ustvarite pot, da avtomobili zapustijo palubo. Zvočni in svetlobni učinki dodajo k privlačnosti zračnega vozila in zagotovo nihče ne bo zamudil letala na poti – za to so odgovorni štirje rumeni gumbi. Ročaj na vrhu strani omogoča udobno drsenje v nebo.

Komplet vključuje:

  • letalo za prevoz gradbenih strojev,
  • bager, mešalnik betona, buldožer
  • cestne znake

Dimenzije malih vozil:

  • približno 7,5 cm x 3 cm x 4 cm

Dimenzije letala:

  • 30 cm x 27 cm x 16 cm

Predstavljeno letalo je izdelano iz certificiranega, trpežnega materiala, ki v kombinaciji s pozornostjo na podrobnosti zagotavlja varno igro in kakovost, ki lahko vzdrži pogosto uporabo.

Letalo napajajo tri baterije 1,5 V AA, ki niso vključene v komplet. Ta je ce certificirana in izdelana iz materiala, varnega za otroke, robustnega in trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelek je namenjen otrokom, starejšim od 3 let.