Otroški zdravniški set z napravo za EKG in dodatki

27.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Otroški zdravniški set z napravo za EKG in dodatki je nekaj, kar bi moral imeti vsak malček, ki ga zanima in bi v prihodnosti rad postal zdravnik. Otrok bo odkril skrivnosti zdravniškega življenja. Učenje skozi igro je  pomemben element pri razvoju  vsakega otroka.

To je popoln komplet za zdravljenje bolnega medvedka ali punčke, pa tudi za premagovanje strahu pred obiskom zdravnika. Večina majhnih otrok se boji in zahvaljujoč kompletu in seznanitvi z medicinsko opremo ga lahko premagajo. Posamezni elementi so imitacija pravih medicinskih instrumentov, ki so dobili prijazne oblike in žive barve.

Celoten komplet je v sivi in ​​zeleni barvi, naprava pa je turkizna. Vse je narejeno iz plastike. Kamera ima zvočne in svetlobne učinke . LED lučka zasveti rdeče, ko pritisnete gumbe. Slišimo lahko tudi piskanje zvoka aparata, ki nadzoruje srčni utrip, zvok pri merjenju krvnega tlaka. Če vklopite rentgenski gumb, bo fotografija označena in zaslišali boste značilen pisk. S pritiskom na srce bomo slišali utrip srca.

En aparat, veliko zabave. Vaš malček se bo počutil kot poklicni zdravnik in vas bo zagotovo spodbudil k igri.

Sestavni deli kompleta: 

– oprema

– 4 rentgenske slike

– stetoskop

– kirurško kladivo

– okence

– 2 lažna dodatka

Dimenzije kompleta: 

– aparatura cca. 23 cm x 15,5 cm x 4,5 cm,

– elementi (srednje mere) pribl.11 cm,

 

Velikost paketa: 

45 cm x 27 cm x 8,5 cm

 

Zaradi majhnih elementov je komplet namenjen otrokom, starejšim od 3 let . Igrača vsebuje 3 baterije 1,5 V AA. Skladno s certifikatom EN71 in CE.