Policijski čoln na daljinca z dodatnimi vozili

34.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Čoln v beli in modri barvi s policijskimi nalepkami. Na straneh so rešilni obroči, ki dodajajo realističnost. Igrača se premika na kolesih, nameščenih na dnu. Poleg tega so kompletu priloženi avtomobilčki. Na krovu ladje se lahko prevažajo v zgornjem in spodnjem delu. Zgornji del ladje je odprt, zahvaljujoč pritrjeni rampi lahko avtomobili enostavno vstopijo na ladjo, vstopajo z zadnje strani ladje. Kontrolni stolp daje zvočne in svetlobne signale policiji.

Poleg tega je na premcu čolna odprta loputa, kamor se policisti lahko skrijejo pod palubo, na boku ladje za belo loputo pa je izhod zanje. Možnosti za igro je toliko, da vašemu otroku zagotovo ne bo dolgčas, poleg tega pa bo razvijal svojo domišljijo. Prometni znaki in semaforji so lahko izhodišče za učenje cestnih pravil.

Komplet vsebuje:

  • policijski čoln
  • 1 policijski avto, čoln in skuter
  • prometni znaki

Dimenzije čolna:

  • 41 cm x 18 cm x 13 cm

Dimenzije embalaže:

  • 41 cm x 18,5 cm x 24 cm

Predstavljeni model policijskega čolna je izdelan iz certificiranega, trpežnega materiala, ki v kombinaciji s pozornostjo do vsake podrobnosti zagotavlja varnost igre in kakovost, ki je kos pogosti uporabi.

Kontrolni stolp napajajo 3 baterije AG13, ki so priložene kompletu. Igrača ima CE certifikat, izdelana je iz varnega, trdnega in trpežnega materiala za otroke, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelek je namenjen otrokom starejšim od 3 let.