Previjalna torba POM POM, nahrbtnik

29.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Nahrbtnik za mamico z možnostjo pritrditve na POM POM otroški voziček odlikujeta eleganca in pozornost do modnih detajlov. Izberite popolno rešitev v urbanem slogu! Nova linija nahrbtnikov Babyono je preprost korak v svetlo prihodnost.

Ta večnamenski nahrbtnik je bil zasnovan za aktivne matere, ki cenijo visokokakovostne izdelke. Praktična oblika nahrbtnika z 12 namenskimi žepi omogoča priročno urejanje notranjosti.

Lahko ga nosite tudi na hrbtu ali pritrdite na voziček. Pomembna lastnost nahrbtnika je varnost – zahvaljujoč skrivnemu žepu, skritemu na zadnji strani, naši ključi in telefon ne bodo padli v napačne roke, notranji žep z RFID blokatorjem pa bo preprečil krajo naših digitalnih podatkov s plačilnih kartic. .

Funkcija toplotne izolacije enega od notranjih žepov omogoča ohranjanje želene temperature hrane za vašega dojenčka

Enostavna pritrditev na otroški voziček in udoben pas vam omogočata, da ga prilagodite trenutnim potrebam in zagotavljata visoko udobje uporabe. Zaradi trdnega zunanjega materiala je nahrbtnik trpežen in prilagojen različnim pogojem uporabe. Ta nahrbtnik je kot nalašč za vsakodnevni sprehod, družinski izlet z otrokom, pa tudi turistični izlet. Je prijatelj staršev, ki otroku olajša prevoz najpotrebnejših stvari.

Dodatna prednost je moden pripomoček v obliki krznenega obeska za ključe, ki okrasi sprednji del nahrbtnika.

LASTNOSTI:
12 namenskih žepov, vključno z žepom proti kraji z blokatorjem RFID, termo žepom za stekleničke, skrivnim žepom na zadnji strani nahrbtnika, hitrimi žepi za telefon ali dudo
Mehke in udobne nastavljive naramnice in kratek ročaj
Glavni predal z zadrgo
Snemljivi stranski trakovi za enostavno pritrditev na voziček
Visoka kakovost zaključka
Vrvica
Podloga za previjanje
Enostaven za čiščenje

TEHNIČNI PODATKI:
Material: 100% poliester
Dimenzije: širina 35 cm x višina 35 cm x globina 17 cm.
Teža: 0,58 kg