Sestavi kovinski helikopter

9.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Potrebujete nekaj nekonvencionalnega in inovativnega, kaj bo vašega otroka zanimalo še malo dlje? Predstavljamo popoln komplet, sestavljen iz…117 elementov! Ti elementi bodo omogočili sestavljanje edinstvenega helikopterja. Trpežni in kar je najpomembnejši trdni elementi v povezavi s pisanimi barvami bodo pritegnili pozornost vsakega mladega ljubitelja konstruktivne opeke. Te opeke bodo razvile logično razmišljanje in prostorsko domišljijo otroka. Prav tako bodo omogočili izboljšanje ročnih sposobnosti in motorične koordinacije. Sestavljen otroški model je lahko zelo izviren element notranje opreme otroške sobe.
Kako, predstavljeni tukaj, delujejo konstruktivne opeke z več elementi? Do lukenj in odprtin, ki so na stenah in trakovih konstrukcije, privijte druge elemente s pomočjo posebnih vijakov. To je zelo preprosta naloga, ne skrbite! V kompletu je knjiga, ki korak za korakom ponazarja, katere dele izbrati in kako je treba igračo sestaviti, enako kot orodja. Prepričani smo, da bodo zložljive konstrukcije iz kovine odlična zabava ne le za otroka. Tovrstno zabavo bodo oboževali tudi otrokovi bratje in sestre in starši. Skupno igranje bo omogočilo preživljanje časa na povsem drugačen, netradicionalen način, hkrati pa bo poskrbelo za nepozabne trenutke. 

Vsi elementi, ki so vključeni v komplet predstavljene igrače, so izdelani iz varnih za otroka, atestiranih materialov. Ta komplet ima CE certifikat, zaradi česar je popoln kot darilo za otroke – še posebej starejše od 8 let. Na to je vredno posvetiti pozornost, saj je v embalaži veliko majhnih elementov.

Set mladega konstruktorja vključuje na primer:

  • navodila,
  • orodja, ki so potrebna za zlaganje igrače,
  • vijake,
  • lamele
  • matice.

Dimenzije embalaže:

  • 28 cm x 20 cm x 3,5 cm.