Smetarski tovornjak

19.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Ta igrača je lahko začetek učenja vašega malčka pravil ločevanja smeti in recikliranja. Skrb za naravo je pomembna in z zabavo te dejavnosti ne bo obravnavala kot prisilo.

Avto na vrhu kabine ima oranžen gumb, če nekajkrat pritisnete iz vrste, boste videli avto s smetnjakom, ki se dvigne. Kadarkoli ga želite spustiti nazaj, je čisto na dnu gumb, ki ga morate pritisniti. Poleg tega je bil gumb na zadnji strani smetarskega tovornjaka vse smeti, ki ste jih pobrali. V kompletu so 4 posode in papirnata kolesa, ki posnemajo različne smeti. Zadnja rampa se odpre, tako da zlahka odvržemo smeti in izpraznimo zabojnik v smetišču.

Poleg tega zvočni učinki, kot so vzvratna vožnja, hupa ali strelni signali in svetlobni učinki. Zaradi bele in zelene barve bo avtomobil viden že na daleč. Tovornjak ima torni pogon za zadnjo os na potiskanje, samo pritisnite na zadek, ga spustite in uživajte v hitrosti. Izdelano v merilu 1:12.

Dimenzije:

  • 32 cm x 11 cm x 15 cm

 

Velikost paketa:

  • 35,5 cm x 21 cm x 14 cm

 

Avto napajajo tri baterije AG13 (priložene). Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in je skladen s standardom EN 71. Pakiran je v kartonski škatli s prozornim steklenim ohišjem, zato je idealen za darilo.