Šotor za igranje, Slaščičarna

27.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Se vaš otrok rad igra v pekarni, kjer lahko prodajajo čudovito dišeče priboljške? Predstavljamo hišo, ki bo zabavo dobila povsem drugačno razsežnost . Zložljiv šotor bo fantastičen dodatek k igri: struktura hiše vključuje tako odpiranje vrat kot okno, tako da se lahko v njem igra manjši slaščičar na več načinov. Hiša bo tudi odličen dodatek, v katerem se bo otrok po naporni igri lahko spočil – prijetna zasnova bo njegove sanje še bolj sladila.

Set vključuje:

  • pokrov,
  • elemente okvirja in priključke,
  • uporabniški priročnik.

Predstavljeni šotor ima številne prednosti . Glavna je univerzalizem, ki omogoča, da se vaš otrok lahko igra ali v sobi in na vrtu ali na plaži. Konstrukcija otroške slaščičarne je zelo stabilna in trpežna, kar je posledica dejstva, da je izdelana iz certificiranih materialov najvišje kakovosti. Pri izbiri igrače je vredno razmisliti tudi o barvah in oblikovanju šotora. Predstavljena hiša ima nevtralne barve – stene so iz roza opeke, ki je kombinirana z modro -belo streho. Vse skupaj je okrašeno s številnimi steklenimi vitrinami z odtisi okusnega peciva, zahvaljujoč kateremu se nihče ne more upreti zabavi.

Pisani šotor ni le odličen pripomoček. Uporaba v zabavni igri bo imela zelo pozitiven učinek na otroka . Odprto okno in vrata vam bodo omogočili, da se igrate z več ljudmi, med katerimi lahko otroci igrajo različne vloge, ter se naučijo vedenja, ki velja v slaščičarni . Igranje in nakupovanje bo razvilo domišljijo vašega otroka, ga naredilo drznejšega in samostojnejšega.

Slaščičarna v šotoru je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let . Igrača ima certifikat CE, ki je jamstvo za varno uporabo. Montaža pisane hiše je zelo preprosta: komplet vsebuje vse elemente, potrebne za sestavljanje strukture, prikazane v slikah. Slaščičarna je pakirana v pisani kartonski škatli z ročajem, ki olajša prenašanje-verjamemo, da je odličen navdih za darilo za nekajletnega otroka.

Dimenzije slaščičarne:

  • razpet šotor: 93 cm x 103 cm x 69 cm,
  • višina stene: 70 cm,
  • nagib strehe: 48 cm.