Šotor za igranje, Trgovina

17.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Zložljiv šotor- trgovina z živili. Predstavljamo zložljivo hišo, zaradi katere bo vsaka predstava v trgovini dobila popolnoma drugačno razsežnost . Šotor s krilnimi vrati in oknom bo odličen dodatek k zabavi, ki je ne omejujejo nobena pravila. Kakšen scenarij boste odigrali danes, je odvisno le od domišljije vašega malčka. Ko je zabave konec, vam šotora ni treba zložiti – to bo odlična podlaga za vašega otroka , ki vam bo omogočil počitek po naporni igri.

Set vključuje:

  • pokrov,
  • elemente okvirja in priključke,
  • uporabniški priročnik.

 

Nakup šotora za malčka ne samo da izgleda fantastično. Zaradi barvitih elementov v kombinaciji s sodobnim dizajnom, ki se nanaša na videz trgovin in njihovo opremo, se bo vsak otrok želel igrati tam. Hiša z zeleno in rdečo streho v duetu s svetlo rumenimi stenami bo pritegnila vsakega malčka. Zložljiva trgovina bo odličen dodatek k razvijajoči se igri, zahvaljujoč kateri bo otrok lahko igral vloge. Zagotovo boste opazili, kako vpliva na otroka, olajša stike z vrstniki in jih nauči, kako se obnašati pri nakupovanju v trgovini.

Trgovina je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let . Ima certifikat CE, ki je jamstvo za udobje in varnost uporabe. Sestava pisane trgovine je zelo preprosta: komplet vsebuje vse elemente, potrebne za sestavljanje strukture, prikazane v navodilih za sliko.

Dimenzije šotora :

  • razgrnjena hiša: 93 cm x 103 cm x 69 cm,
  • višina stene: 70 cm,
  • nagib strehe: 48 cm.