Štirikolesnik Monster Truck

14.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Monster Trucki so velika vozila, ki so zgrajena s prenovo drugih avtomobilov ali motornih koles. Igrača, ki je predstavljena tukaj, se odlikuje po velikih kolesih, povezanih z elastičnimi blažilniki z izjemno visokim vzmetenjem. S čim, seveda brez neverjetnega dizajna, je značilno to motorno kolo? Narejen je v merilu 1:32, poleg tega pa bi lahko uničil vsa vozila, ki mu bodo stala na poti! 

To igračo bo zagotovo oboževal vsak fant! Zelen Monster Truck je povezan s črnimi in srebrnimi detajli ter tudi belimi, mogočnimi lobanjami. Konstrukcija igrače upošteva vse podrobnosti, značilne za motorna kolesa – dober pogled bo videl ta svetleč motor, dve izpušni cevi ali močan odbijač z odsevniki. Ta velikan je narejen iz povezovanja varnih in trdnih materialov – kovine in plastike, zaradi česar je nemogoče imunski model. Masivna kolesa, na katerih sedi vozilo, imajo gumijaste, umaknjene pnevmatike. Ne bojijo se neenakosti na cesti. Igrača omogoča namestitev figure nanjo, ki bi lahko postala neustrašen voznik. Motorno kolo ima vlečni pogon, ki deluje po principu: potegnite nazaj in ga spustite. 

Štirikolesnik Monster Truck je igrača, prilagojena fantom, starejšim od 3 let. Zahvaljujoč konstrukciji, izdelani iz atestiranih, za otroke varnih materialov, ima igrača certifikat CE. 

Mere igrače:
– 15 cm x 9 cm x 9 cm.