Tamagoči

6.90 

Počisti

Opis izdelka

Verjetno je vsak starš seznanjen z ikonično tamagotčijo. To elektronsko srce z majhnim zaslonom že od 90. let 20. Ta interaktivna zabava bo dobra vadba, preden boste imeli svojega ljubljenčka, saj bo naučila vašega otroka sistematično nego in odgovornost.

Prodej Viagry bez předpisu a jejích alternativ (tzv. generika nebo generické alternativy Viagry) se stejným účinkem, je možný. Kvalitní produkty lze ale najít jen ve speciálních online lékárnáchRozhodující pro muže je obvykle cena. Jedna dávka originální Viagry stojí kolem 400 Kč.

Kako izgleda igranje z elektronskim ljubljenčkom? Igra se začne z animacijo jajca, iz katerega se počasi izleže naš ljubljenček. Najemnik ima nalogo, da hrani, zabava, kopa in zdravi izbranega hišnega ljubljenčka, kot tudi čisti po tem, da lahko raste srečno – tako kot v resničnem življenju. Sistematična nega bo malčku dala priložnost gledati, kako njihov virtualni ljubljenček raste. Ravnotežje je pomembno v tem odnosu – zanemarjanje hišnega ljubljenčka lahko povzroči neprijetne posledice, kot je bolezen.

Zaradi svoje majhne velikosti ga lahko vaš otrok vzame kamorkoli s sabo in poskrbi za to v prostem času.

 

 

Dimenzije:

  • 6 cm x 6 cm x 2 cm

 

Dimenzije paketa:

  • 18 cm x 11 cm x 3 cm

 

Igrača potrebuje dve AG13 bateriji, ki sta vključeni v komplet. Zaradi svoje majhne velikosti je primerna za otroke od 6. leta starosti.