Tank na daljinca R/C

23.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Predstavljamo komplet za vse ljubitelje vojske in z vojsko povezanih igrač. Ta igrača je bila zasnovana za male vojake, ki imajo radi ta junaški poklic. Zahvaljujoč tej igrači se lahko vsak malček počuti kot neustrašni poveljnik na pravem bojnem polju – elementi, ki sestavljajo predstavljeni komplet, vam omogočajo boj proti nasprotniku. Ta komplet je kot nalašč tudi za popestritev in razširitev zbirke vozil. Tank na daljinsko vodenje ima zvočne in svetlobne efekte.

Komplet vsebuje:

  • figurica vojaka
  • palme
  • tank
  • daljinec

 

V kompletu je figurica borca ​​- ima premične noge, roke in glavo. Vsi elementi so izdelani s pozornostjo do najmanjše podrobnosti, kar bo zagotovo popestrilo zabavo vsakega fanta. Vozila so izdelana po vzoru svojih primerkov v polni velikosti, ki v kombinaciji z barvami, značilnimi za tovrstne poklice, dajejo vtis resničnih.

Večdelni set je izdelan iz varne in nestrupene plastike, zaradi česar je trpežna in trdna igrača. Set ima CE certifikat in je pakiran v škatli s stekleno škatlo.

 

Dimenzije tanka:

  • 19 cm x 10,5 cm x 18,5 cm

 

Dolžina cevi: 12 cm

 

Dimenzije škatle:

  • 27,5 cm x 12,5 cm x 12,5 cm

 

Tank se napaja s štirimi baterijami AA 1,2 V (niso priložene), daljinski upravljalnik pa potrebuje dve bateriji AA 1,5 V (niso priložene). Komplet ima CE certifikat in je skladen s standardom EN 71. Pakiran je v škatli s prozornim steklenim ohišjem, zato je idealen za darilo.