Veliki plišasti Samorog 120cm

39.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Samorogi so ena najbolj zaželenih maskot. Obožujejo jih tako nekajletne deklice kot tudi starejše. Plišasti samorog bo čudovita dekoracija vsake otroške sobe in tudi najboljša, predvsem največja in najmehkejša ljubčka igrača , ki bo na primer pomagala zaspati. Predstavljena maskota je privlačna za oči, velikost je njihova velika prednost – v ležečem položaju doseže 120 cm! 

Mehki samorog v lepi, rožnati barvi ima srebrna krila in gosto grivo, rep in rog. Sladke oči maskote so zelo velike, zaradi česar je bolj očarljiva, kot je. Prosto viseče tace imajo lahko konstrukcijo, omogoča razporeditev igrače v različne položaje – samorog lahko sedi, naslonjen na steno ali drug kos pohištva in tudi leži. V to smo precej prepričani – ne glede na položaj se bo samorog predstavil fenomenalno.

Rožnata igrača ima veliko prednosti. Samorog z bleščečimi detajli je zelo prijeten in mehak na dotik, kar le spodbuja k božanju in objemanju. Omeniti velja, da so igrača in detajli izdelani z največjo skrbnostjo. Samorog ima bleščeč zaključek, ki se fantastično poveže z barvo igrače. Ogromna maskota bo nasmejala in razveselila vsakega obdarjenega.

 

Dimenzije igrače:

  • samorog v ležečem položaju: 120 cm,
  • rog: 17,5 cm x 7 cm,
  • glava: 43 cm x 25 cm,
  • krilo: 40 cm x 25 cm,
  • tace: 50 cm x 20 cm.