Veliko potniško letalo 78cm

39.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Igrača za mlade ljubitelje letalstva. Predstavljamo belo-modro letalo res impresivne velikosti. Uglajen videz igrače, ki spominja na njenega pravega kolega, bo zagotovo pripravila tako otroke kot tudi odrasle, da se pridružijo zabavi. Ta model otrok ne bo uporabljal le za igro, ampak tudi za okrasitev sobe. Letalo se bo ponosno predstavilo na pohištvu ali obešeno s stropa. Predstavljeni model potniškega letala je izdelan iz certificiranega, trpežnega materiala, ki v kombinaciji s pozornostjo do vsake podrobnosti zagotavlja varnost zabave in kakovost, ki se spopade s pogosto uporabo.

Ponujeno letalo ne odlikuje le velikost, ampak tudi oblikovanje. Zasnovana v merilu 1:52 , ima oprema vrsto plastičnih oken, pa tudi nalepke na glavnem trupu in krilih. Ti elementi naredijo igračo še bolj resnično in vas spodbudijo k ustvarjanju izvirnega zabavnega scenarija.

Letalo ima pogon zadnje osi na potisk. Dve kolesi na dnu omogočata nenavadno zabavo na tleh, preprogah ali dvorišču. Sredi letala so večbarvne LED diode, ki ob pritisku na gumb v glavnem delu igrače utripajo ob spremljavi motorjev in zvenijo kot letalo za vzletanje. Takšna svetlobna predstava v temni sobi bo vašemu malčku zagotovo prinesla veliko zabave!

Dimenzije letala:

  • 78 cm x 71 cm x 24 cm.

 

Dimenzije embalaže igrač:

  • 82 cm x 26 cm x 9 cm.