Kuhinjski umivalnik z dodatki

24.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Veliko pomivalno korito za otroke je fascinantna in poučna igrača, ki otroke na interaktiven in privlačen način seznani s svetom vsakodnevnih gospodinjskih opravil. Zasnovan s pozornostjo do podrobnosti, umivalnik ima realistično elektronsko pipo, ki se odziva na vodo v spodnji posodi. Po nalivanju vode lahko otrok opazuje, kako voda teče iz pipe v impresivnem cirkulacijskem sistemu, kar dodaja pristnost in spodbuja raziskovanje.

Set vsebuje široko paleto dodatkov, kot so sušilec posode, krožniki, jedilni pribor in plastično sadje, ki otrokom omogočajo, da kreativno posnemajo odrasle in organizirajo lastno zabavo. Vsak element je bil skrbno zasnovan tako, da čim bolj posnema resnične dejavnosti, povezane s pranjem in sušenjem posode, kar podpira razvoj ročnih spretnosti in motorične koordinacije pri otrocih.

Trdna konstrukcija zagotavlja varnost med igro, hkrati pa zagotavlja vzdržljivost in odpornost na intenzivno uporabo. Elektronski umivalnik ne zagotavlja le zabave, temveč je tudi odlična priložnost za učenje osnovnih življenjskih spretnosti in razvoj občutka odgovornosti za gospodinjska opravila.

Zahvaljujoč tej igrači se lahko otroci ne le ustvarjalno in izobraževalno igrajo, temveč tudi razvijejo empatijo in razumevanje za vsakodnevne dejavnosti, ki jih opravljajo odrasli. Veliko elektronsko pomivalno korito za otroke ni le igrača, temveč tudi dragoceno orodje za učenje in igranje, ki zagotavlja nepozabne trenutke, polne odkrivanja in raziskovanja.

Igračo napajajo 2x 1,5V AA baterije, ki niso vključene v komplet.

 

Dimenzije pomivalnega korita:

  • 39,5 cm x 32 cm x 26 cm

 

Velikost paketa:

  • 41cm x 28cm x 12,5cm

 

Ima certifikat CE in je skladen s standardom EN71. Namenjeno otrokom, starejšim od 3 let.