Boben s palčkam, rdeč

19.90 

Opis izdelka

Glasba je zelo pomemben element razvoja vsakega otroka. V prvih mesecih življenja vpliva na razvoj možganov in živčnega sistema otroka, v ostalih obdobjih življenja pa spodbuja sluh, izboljšuje spomin in domišljijo. Velika prednost vključevanja inštrumentov v otroško igro je možnost zadovoljevanja potrebe po izražanju ter razvijanja ustvarjalnosti in domišljije oziroma koordinacije. Glasbene igrače imajo veliko prednosti. Vredno je, da se odločite za nakup te igrače ne samo za otroka, ki trenutno izkazuje glasbene sposobnosti in zanimanje za glasbo – velik del otrok potrebuje spodbudo, ki bi lahko razvila njihov čut. 

 

Naš glasbeni komplet vključuje:
– boben,
– komplet palic.

 Tukaj predstavljeni boben bo odlična igrača za vse otroke, ki imajo radi ritmične zvoke. Rdeče-beli boben ima trpežno konstrukcijo, ki zagotavlja dobro zabavo. Velika olajšava so v kompletu priložene nastavljive naramnice, ki omogočajo prilagajanje dolžine, kar je zaslužno za udobno in udobno uporabo. Boben je okrašen s sijočimi, srebrnimi elementi in tudi sivimi detajli, zahvaljujoč temu, kar je predstavljeno izjemno – kot oprema polne velikosti. V kompletu sta priloženi dve palici, ki sta s svojo velikostjo prilagojeni otroški roki, tako kot visokokakovostni materiali, iz katerih je igrača izdelana. Materiali so potrditev kakovosti in trajnosti bobna.

Igralo je prilagojeno vsem otrokom starejšim od 3 let . Pakirano je v kartonsko, estetsko škatlo. Ima CE certifikat in njegova proizvodnja je v skladu s standardom EN 71 .

Dimenzije elementov igrače:
– boben: 32 cm x 15,5 cm,
– palica: 19 cm.

Dimenzije paketa:
– 31,5 cm x 16,5 cm x 30 cm.