Magnetne kocke v vedru, z lučko, 80 elementov, žaba

39.90 

Opis izdelka

Komplet magnetnih kock je izjemno kreativna in poučna igrača, ki razvija otroško domišljijo in logično razmišljanje. Set vsebuje 80 elementov, ki so postavljeni v očarljivo vedro, okrašeno z motivom žabe na pokrovu, ki lahko služi tudi kot prostor za ustvarjanje zgradb.

Kocke so zasnovane za enostavno in zadovoljivo gradnjo različnih oblik zahvaljujoč magnetnim povezavam. Vsak blok ima na svojih koncih magnete, kar omogoča natančno povezovanje in ustvarjanje stabilnih struktur. Njihova zasnova omogoča enostavno povezovanje na poljuben način in pod različnimi koti, tako da lahko otroci eksperimentirajo in ustvarjajo različne strukture.

Dodatno je v kompletu tudi svetilka za osvetljevanje zgradb, ki jo lahko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. Zahvaljujoč temu lahko otroci spreminjajo barve osvetlitve, kar dodatno obogati in popestri njihovo igro ter spodbuja nadaljnje raziskovanje in ustvarjanje.

Magnetne kocke niso le igrača, ampak tudi izobraževalni pripomoček, ki na interaktiven in privlačen način razvija otrokove prostorske in konstrukcijske sposobnosti. Zahvaljujoč njim postane vsak trenutek, preživet v gradnji, ne samo zabava, ampak tudi vir učenja in razvoja.

Svetilko napajajo 2x 3V CR2032 baterije, ki niso priložene v kompletu.

Daljinski upravljalnik napajajo 1x 3V CR2025 baterije, ki niso priložene v kompletu.

 

Dimenzije pakiranja:

  • 23 cm x 23 cm x 17,5 cm

 

Ima CE certifikat in ustreza standardu EN71 . Namenjeno otrokom starejšim od 3 let.