Avto na daljinca za najmlajše, moder

18.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Želite, da ima vaš otrok še več odličnih dogodivščin? Avto z igrami je kot nalašč za igranje skupaj. Z njihovimi funkcijami navdušijo individualnost in presenečajo. Vožnja z avtom bo spodbudila vašo domišljijo in čute. Velik plastični odganjalec tovornjak bo prišel prav na otrokovem majhnem gradbišču!

To je odličen krmilni avto z daljinskim upravljalnikom 27 MHz. Daljinski upravljalnik je enostaven za uporabo, zato lahko naši mali nadzorujejo avto v vzdušju zabave, prevzemajo nove izzive v pustolovskem svetu! Belo-modra barva in dodatni zvoki med igro bodo spodbudili vašega malčka k zabavi.

Avtomobili so bili zasnovani iz visoko kakovostne plastike, zato bodo preživeli številne fanatične dogodivščine. So zelo lahki in majhni, lahko jih vzamete s tabo na poti, enostavno se bodo prilegali v nahrbtnike in torbice.

 

Dimenzije:

  • 17 cm x 10 cm x 12 cm

 

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

  • 10 cm x 7,5 cm x 3,5 cm

 

Dimenzije embalaže:

  • 24 cm x 16 cm x 15 cm

 

Avto je pakiran v barvito kartonsko škatlo z odprtim oknom.  Igrača je CE certificirana. Namenjen je vsem otrokom, ki so od 3. leta starosti. Avto napajajo tri baterije 1,5 V AA, daljinski upravljalnik pa dve 1,5 V AA bateriji, ki niso vključene.