Cestni pometač

19.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Ta izjemna igra bo odličen dodatek k zbirki vozil, pa tudi igrača, ki se ne bo hitro naveličala. Plastični avtomobil z motorjem ima veliko zanimivih funkcij, vključno s svetlobnimi učinki, zvočnimi učinki in gibljivimi deli. Smetarsko vozilo ima tri gumbe z zvoki, ki posnemajo zvok prižganega motorja, hupo in opozorilni signal. Ti zvoki so zelo realistični, zato bo igranje vašemu otroku zagotovo prineslo veliko zabave.

V sprednjem delu vozila sta dve vrtljivi krtači, ki pometata naplavine s tira. Prozorna kabina avtomobila ima volan in sedež ter dve stopalki. Vozilo izgleda pravo, ohranjeno je vse bistveno. Njegova konstrukcija vključuje ogledala, krtače, luč na strehi, pa tudi vzmeti, ki povezujejo kabino z zadnjim delom vozila. Avto je nameščen na vrtljivih, gumiranih kolesih, zahvaljujoč katerim se učinkovito premika po različnih površinah.

Koš za smeti, ki je priložen kompletu, ima loputo za odpiranje. Ima dve kolesi, kar olajša igranje. Njegova velikost in oblika se ujema z odprtino na zadnjem delu vozila, kamor ga je mogoče prevažati. Avto je izdelan v merilu 1:16, zaradi česar deluje realistično, poleg tega pa je zelo lahek in udoben za uporabo. Stroj za pometanje ima frikcijski pogon, kar je njegova naslednja prednost.

Komplet vsebuje:

  • pometač ulic
  • koš za smeti

 

Dimenzije avtomobila:

  • 21 cm x 11 cm x 16 cm

 

Velikost paketa:

  • 30 cm x 19 cm x 12 cm

 

Smetarsko vozilo ima pogon, kar je njegova naslednja prednost. Igračo napajajo 3 baterije AG 13, ki so priložene kompletu. Pakiran je v kartonski škatli z odprtim okencem. Zaradi svoje velikosti je namenjen vsem malčkom nad 3. letom starosti.