Dinozaver na baterije s paro in jajci

39.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Igrača je popolna reprodukcija ogromnega dinozavra, ki je živel pred približno 125 – 100 milijoni let. Izdelana je v naravni barvi, ki je blizu pristnemu krznu velikih plazilcev. Hodeči dinozaver ne more biti le odlična igrača – lahko se uporablja tudi kot učni pripomoček. Zahvaljujoč takšnemu predmetu bo otroku veliko lažje razlagati dejstva, povezana s prazgodovino in mitskimi bitji, poleg tega pa bo razvijala znanje in domišljijo malčka ter ga spodbujala, da sam pridobi informacije o teh temah.

Dinozaver ima na sebi odtenke zelene, luske na hrbtu dodajo realizem. Izdelek je opremljen z zvočnikom, skozi katerega se slišijo zvoki, ki posnemajo zvoke dinozavrov.

Igrača se premika naprej, premika glavo, usta in tace ter diha ogenj! S kapalko na glavo dinozavra se vlije voda in med igro boste lahko videli, kako iz ust prihaja para z rdečo lučko.

Naslednja prednost je polaganje jajc! Na hrbtni strani je luknja, kamor spustite jajca in odletijo od spodaj in posnemajo pravo odlaganje jajc. 3 kosi vključeni. Vaš dinozaver lahko razširi družino!

Druga prednost je projektor na trebuhu, ki prikazuje slike pravih dinozavrov.

Zabava okrepi nenavadne vtise in bo malčka zagotovo zanimala za poglobitev znanja o teh velikih plazilcih. Od zdaj naprej se lahko premakne v svet dinozavrov!

Dimenzije dinozavra:

  • 45 cm x 11 cm x 24 cm

 

Dimenzije škatle:

  • 38 cm x 28 cm x 15 cm

Igrača je izdelana iz certificiranega materiala, ki je plastika odporna na pogosto uporabo. Napajajo ga tri AA 1,5 V baterije, ki niso priložene. Primerno za otroke, starejše od 3 let. Kljub grozečemu videzu je igrača brez ostrih in za otroke nevarnih elementov ali koncev. Barvna shema dinozavra se nanaša na njegov dvojnik, kar poveča raven realizma igrače.