Dinozaver na baterije s paro

39.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Naš dinozaver ne more biti le odlična igrača za vašega otroka, številne funkcije bodo omogočile dolgo in veselo zabavo. Deloval bo tudi kot znanstveni pripomoček, otroka bo zagotovo zanimala zgodovina in bo želel razširiti znanje, povezano z dinozavri in prazgodovino.

Zvočni in svetlobni učinki ga bodo navdušili, najpomembnejše je dejstvo, da dinozaver diha ogenj! Po vlivanju vode s priloženo pipeto v luknjo na glavi, med ropotom iz ust priteče hladna para, ki posnema ogenj! Izdelek je opremljen z zvočnikom, skozi katerega lahko slišite zvoke dinozavrov, ko pritisnete gumb na njegovi strani, boste zaslišali rjovenje, iz njegovih ust pa bo vidna rdeča luč.

Daljinski upravljalnik ima imitacijo okostja dinozavra, lepo bo videti na polici malega raziskovalca. Dva rdeča gumba vam omogočata premikanje prazgodovinske živali. S pritiskom na stopala na daljinskem upravljalniku se dinozaver premakne naprej, medtem ko pritisnemo na glavo, bomo zaslišali glasno rjovenje, ki ga spremljajo svetlobni učinki.

Ko se dinozavra ne igrate dlje časa, zaspi. Nato pritisnite gumb ob strani in budni ste pripravljeni na nadaljnje dogodivščine!

Interaktivne igrače otrokom ne zagotavljajo le zabave, temveč jih postopoma učijo uporabe najsodobnejših elektronskih naprav. Daljinsko voden robot dinozaver je naprava, ki je enostavna za uporabo, krmilnik omogoča nezapleteno upravljanje, vendar zahteva osredotočenost in predanost igri.

Temno zelene barve s črnimi elementi v kombinaciji z žarečimi elementi pritegnejo pozornost. Vsaka podrobnost, široka glava, beli ostri zobje, premikajoče se čeljusti odsevajo pravega plazilca iz prazgodovine. Vaš malček lahko spozna življenje, ki je bilo na zemlji pred nami, in kdo ve, morda bo to v njem prebudilo veliko strast!

Komplet vsebuje:

  • daljinsko voden dinozaver
  • daljinec

 

Dimenzije kompleta:

  • dinozaver: 51 cm x 10 cm x 28 cm
  • daljinski upravljalnik: 13 cm x 5 cm x 8 cm

 

Dimenzije škatle:

  • 32 cm x 13 cm x 29 cm

 

Dinozaver se napaja s tremi 1,5V AA baterijami (priložene), daljinski upravljalnik s tremi 1,5V AA baterijami (niso priložene). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN 71. Pakirano je v kartonski škatli, zato je kot nalašč za darilo.