Dinozaver na daljinca R/C, robot

39.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Zaradi svoje velikosti in skrivnostnosti so dinozavri zelo priljubljeni med mladimi fanti. Pri tej starosti si otroci želijo tudi prve hišne ljubljenčke. Zahvaljujoč našemu interaktivnemu sodobnemu R/C dinozavru lahko uresničite dve sanji hkrati!

Ta plenilski dinozaver futurističnega videza je prava poslastica za svojega bodočega lastnika. Zver je videti veličastna in dinamična. Ima usta z močnimi čeljustmi, močne spodnje okončine in dolg, biču podoben rep. Mehanska žival ima tudi elemente robota – njene oči se svetijo, na hrbtu pa so nameščene srebrne mehanske luske!

Dinozavra upravljate z daljinskim upravljalnikom, ki udobno leži v roki. Uporabite ga lahko, da mu daste ukaze, kot so premikanje, oddajanje zvokov in tudi demo način.

Zahvaljujoč minimalističnemu dizajnu škatle in velikemu prozornemu steklu je igrača pred razpakiranjem videti zelo elegantna. Dinozavra napaja polnilna baterija, ki jo lahko polnite s priloženim USB polnilcem. Daljinski upravljalnik potrebuje baterije “AA” (niso priložene).

 

Dimenzije dinozavra:

  • 35 cm x 25 cm x 10 cm,

 

Mere pilota:

  • 9 cm x 6 cm x 2 cm,

 

Velikost paketa:

  • 33 cm x 30 cm x 17 cm.

 

Teža z embalažo: 2 kg.