Dinozaver s svetlobnimi učinki na daljinca R/C

44.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Če je vaš otrok ljubitelj prazgodovinskih dinozavrov, bo to popoln komplet zanj. Naš dinozaver je opremljen s svetlobnimi in zvočnimi učinki. Njegove luske po celotni dolžini hrbta se svetijo v različnih barvah, oči pa imajo intenzivno rdečo barvo.

Velika prednost dinozavra je, da premika glavo vstran. Na daljinskem upravljalniku sta dva gumba, ki sta odgovorna za levo in desno obračanje glave dinozavra.

Krmilnik oddaja na frekvenci 2,4 GHz. Ima 8 gumbov, tako da se lahko neskončno igra z dinozavrom. Odgovorni so za premikanje naprej, nazaj na strani, vklop zvokov, ki bodo naredili zabavo bolj privlačno.

Dinozaver je strukturiran kot pravi, z luskami in črno-zeleno barvno shemo, ki odraža njegov realističen dvojnik. Interaktivne igrače otrokom ne zagotavljajo le zabave, temveč jih postopoma učijo uporabe najsodobnejših elektronskih naprav. Zahvaljujoč preprostemu upravljanju se malček ne bo le zabaval, temveč bo ob krmiljenju razvijal natančnost in ročne spretnosti.

Komplet vsebuje:

  • daljinsko voden dinozaver
  • daljinec

 

Dimenzije elementov kompleta:

  • dinozaver: 38 cm x 10 cm x 22 cm
  • daljinski upravljalnik: 1,5 cm x 9 cm

 

Dimenzije škatle:

  • 45 cm x 15 cm x 25,5 cm

Dinozavra napaja 4,8V baterija (priložena), daljinski upravljalnik napajajo tri 1,5V AA baterije (niso priložene). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 6 let. Komplet ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN 71. Pakirano je v kartonski škatli, zato je kot nalašč za darilo.