Dinozaver T-Rex na daljinca R/C

39.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Igrača-dinozaver je popolna predstavitev ogromnega tiranozavra , ki je živel pred približno 125-100 milijoni let. Ta dinozaver je bil eden največjih kopenskih plenilcev v zgodovini. To prazgodovinsko bitje je bilo ogromno – dolgo je bilo kar 13 metrov.

Igrača, za katero je značilna kopija tiranozavra, ima dolgo, ravno lobanjo in masivno, mišičasto strukturo. Napaja se s 3x AA 1,5V baterijami, ki niso priložene v kompletu. Ko jih položite v igračo in pritisnete gumb tik ob repu, začne veliki dinozaver rjoveti in premikati glavo, ob tem pa odpre usta in pokaže mogočne zobe. Svetlobni učinki, na primer utripajoče oči, te nenavadne občutke samo še okrepijo.

Hodeči dinozaver ne more biti samo odlična igrača – deloval bo tudi kot znanstveni pripomoček. Zahvaljujoč takšnemu predmetu bo otroku veliko lažje razlagati dejstva, povezana s prazgodovino in bajeslovnimi bitji, poleg tega bo razvijal malčkovo znanje in domišljijo ter ga vzpodbujal k samostojnemu pridobivanju informacij o teh temah.

Dinozaver ima možnost daljinskega upravljanja. Priložen daljinski upravljalnik ima dva aktivna gumba. Z gumbom na levi aktivirajte zvoke in premaknite glavo. Drugi gumb je za premikanje dinozavra naprej. Daljinski upravljalnik napajajo 3xAA baterije – niso priložene.

Igrača je izdelana iz certificiranega materiala, ki je plastičen, odporen na pogosto uporabo. Kljub nevarnemu videzu je igrača brez ostrih in nevarnih elementov ali končnic. Barve dinozavra se nanašajo na njegove dvojnike, zaradi česar je igrača bolj realistična. Dinozaver je pakiran v kartonski škatli. Verjamemo, da je odlična ideja za darilo za malega navdušenca nad dinozavri in prazgodovino.

 

Dimenzije dinozavra:

  • 50 cm x 28 cm

 

Velikost paketa:

  • 37 cm x 30 cm x 12 cm