Glasbeni volan s ključam

18.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Ta komplet ima številne prednosti za vašega dojenčka, hkrati pa tudi zabaven in mu bo privabil nasmeh na obraz. Zdaj, ko vstopi v avto, bo imel ključe igrače.

Zahvaljujoč interaktivnim igračam, vesel nasmeh ne bo zapustil otrokovega obraza. Zaradi različnih funkcij, barv in dizajna se bo vaš otrok naučil novih stvari že od malih nog. Razločite in se naučite novih zvokov, barv in oblik. Igranje bo izboljšalo otrokov sluh in vid ter spodbudilo njegovo domišljijo.

Majhen volanski obroč ima regulator glasnosti, na sredini je gumb, ki prižge glasbo in utripajoče lučke, ki bodo pritegnile malčkovo pozornost. Na dnu igrače sta dve vozili, reševalno vozilo in gasilska enota, ko sliko obrnete v levo ali desno, boste slišali zvok, značilen za vozilo.

Tipke služijo kot klopotec, enostavno ga je prijeti in držati v otroških rokah. Različne oblike in strukture spodbujajo otrokov občutek za dotik, učijo natančnosti in pravilnega oprijema. Avtomobil, pritrjen na ključe, ima tudi številne funkcije. Gumb na oknu sproži 4 različne melodije, na strehi se oglasi zvonec in drugo. Ob dvakratnem pritisku na gumb se žarometi aktivirajo kot v pravem avtomobilu.

Dimenzije volana:

  • 14 cm x 14 cm x 4 cm

 

Dimenzije malega avtomobila:

  • 9 cm x 6 cm x 5 cm

 

Dimenzije paketa:

  • 29 cm x 21 cm x 7 cm

 

Predstavljena igrača je namenjena vsem otrokom, starejšim od 18 mesecev. Izdelan je iz certificiranih materialov, ki so varni za malčke, zahvaljujoč temu je CE certificiran. Da bo vaš otrok lahko uporabljal vse funkcije igrače, je potrebno vstaviti štiri AAA 1,5 V baterije, ki niso priložene kompletu.