Igrača kopač, črn

17.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

To gradbeno vozilo je posebno v mnogih pogledih. Najpomembnejša sredstva so: vrtljiva kabina operaterja za 360 stopinj, torni pogon ter svetlobni in zvočni učinki, ki jih je mogoče preprosto vklopiti s pritiskom na en gumb. Podrobno posnemanje značilnih elementov vozila je bilo mogoče zaradi velikosti igrače – zasnovana je v merilu 1:50. Hidravlični vijak je nameščen na štirih vrtljivih kolesih z gumijasto tirnico. Dolga bagerjeva roka, nameščena na ogrodju z aktuatorji, omogoča njeno namestitev v skoraj vsakem položaju.

Rumeno-črni kopač je bil zasnovan z mislijo na klasične barve, besedila pritegnejo pozornost. Vrtljiva plošča je izredno močna in trdna – kabina upravljavca je izdelana iz kovine. Zastekljeni elementi omogočajo pogled v notranjost. Opazno je, da sta tam nameščeni dve veliki ročici in udoben sedež. Preostala igrača je narejena iz atestiranega plastičnega materiala, ki zagotavlja udobje in varnost med igro. Roka bagra je zaključena s svetlečim, srebrnim svedrom z okroglo konico.

Igrača bo zagotovo pritegnila pozornost otrok in jih spodbudila k igri. To bo neverjeten dodatek k zbirki avtomobilov najbolj navdušenih zbirateljev! Igrače naj uporabljajo otroci, starejši od 3 let. Ima certifikat o skladnosti CE, ki potrjuje, da so izpolnjene vse zahtevane zahteve trenutne direktive. Uporaba igrač, izdelanih iz atestiranih materialov, in zagotavljanje, da je oblikovanje varno in da ni sestavljeno iz ostrih robov, ne zagotavlja le varnosti, ampak tudi enostavno uporabo. Vozilo je pakirano v kartonsko škatlo s prozornim oknom.

Velikost igrače:

  • kopač z roko: 25 cm x 6 cm x 6,5 cm,
  • kopač brez roke: 10 cm x 6 cm x 6,5 cm.