Igrača kopač, rumen

17.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Velika večina fantov obožuje avtomobile in različna vozila – še posebej ta konstrukcijska. Njihove masivne konstrukcije imajo veliko neverjetno zanimivih elementov. Kopač nam je kljub neverjetni zasnovi predstavil napravo v polni velikosti, odlikuje jo mobilna roka z žlico, trenjem, zvočnimi in svetlobnimi učinki. Če jih želite aktivirati, izvlecite zaščito, ki se nahaja v spodnjem delu igrače, nato pritisnite črni gumb na namizju mobilnega kopača.

Vozilo sedi na gumijastih, umaknjenih pnevmatikah. Njegova konstrukcija je omogočila dva kompleta koles, zaradi česar je bila zabava prijetnejša. Model je izdelan v merilu 1:50, zahvaljujoč temu, kar pri konstrukciji te igrače štejejo najpomembnejši elementi – velika, mobilna roka z žlico, kabina s sedežem, okrasni napisi in oznake. Namizje za operaterja se vrti okoli svoje osi, poleg tega je povezano z veliko roko. V zadnjem delu elementa je gumb, ki aktivira zvočne učinke, ki posnemajo zvoke gradbišča, kar spremlja utripanje v luči v pilotski kabini. Igrača je narejena iz plastike in kovine, zahvaljujoč odpornosti proti poškodbam.

Bager na gosenicah je prilagojen za vse otroke, starejše od 3 let. Ima certifikat CE, kar jamči, da igrača izpolnjuje zahteve Evropske unije. Izdelan je iz kakovostnega, atestiranega materiala in tudi brez ostrih robov. Zagotavlja varnost igre enako kot udobje pri uporabi. Ta igrača je pakirana v estetsko, temno modro škatlo s prozornim steklenim ohišjem.

Dimenzije kopača z roko:

  • 16 cm x 8,5 cm x 6,5 cm.