Interaktivna Multi-kocka

34.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Interaktivna igrača Multi-kocka je večnamenska igrača, opremljena z večbarvnimi in predvsem večnamenskimi površinami, ki se razlikujejo glede na funkcije. Multi-kocka ima skupno pet različnih ravnin. Vsaka od ravnin vsebuje številne izobraževalne elemente, ki bodo zagotovili veselje za vsakega malčka. Preverite svojega otroka za veselje in poskrbite za njegov trajnostni razvoj.

Kako je zgrajena multi-kocka?

Prva površina je namenjena ljubitelju relija. Njegov vrhunec je volan. V stikalu za vžig je ključ, ki ob obračanju sproži zvok zagona motorja. Zaradi premikanja volana se avtomobil premika. Na volanu je poleg tega, da je zabava privlačnejša, še hupa s svetlobnim in zvočnim učinkom.

Druga površina je kotiček za male raziskovalce morske favne. Po pritisku na note boben na vrhu in akvarij s plavajočimi živalmi začne utripati. Gumb z zvezdico zaustavi melodijo. Manjše kolo z ročico nastavi večje kolo s stojalom v gibanju in tako aktivira zvok in svetlobo.

Tretja površina je idealen kraj za igranje bodočega solista. Letalo vsebuje vgrajen in funkcionalen mikrofon. Poleg tega ima mikrofon funkcijo vklopa in izklopa mikrofona in nadzora glasnosti. Premično in osvetljeno ogledalo gor-dol spremeni televizor po preklopu stikala.

Četrta površina je bila zasnovana posebej za otroke, ki imajo veliko energije. V tej igri mora vaš otrok vrniti žogo na drugo stran prozornega rova, tako da pritisne enega od obeh gumbov. Zabavo spremlja značilen zvok, zaradi katerega se vname zgornji bobnič.

Peti površina je za prihodnjega raziskovalca kognitiven. Odstranljiv telefon je vgrajen v steno. Igračo spremljajo vesele melodije. V tej ravnini je tudi vgrajeno okno s spreminjanjem prizorov, prizori se spreminjajo z belim gumbom. Okvir vključuje prizore: rojstni dan, nočno kuliso, jutranje stranišče s petelinjim petjem, umivanje zob itd.

Zgornja površina:

  • stikalo za vklop / izklop za celotno škatlo,
  • kladivo z gumiranimi konci in prostor za shranjevanje,
  • svetleč boben,
  • dva labirinta z barvnimi kroglicami za drsenje.

Napajanje igrač:

Igračo napajajo tri AA baterije. Baterije niso vključene v komplet.

 

Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 18 mesecev in ima CE certifikat.

 

Blagovna znamka: Ramiz