Interaktivni izobraževalni volan z zvoki

39.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Vsi dojenčki obožujejo igrače, ki so zelo barvite in so narejene iz številnih elementov z različnimi oblikami. Zabava je še boljša pri dotiku izbranega elementa, kjer je rezultat barvne luči in celo srečni zvoki. Vse te zahteve izpolnjuje predstavljeni volan, ki se nahaja na nadzorni plošči. Otroška zasnova, ki se nanaša na videz realističnega volana, je kronana s pisanimi dodatki, ki bodo zagotovo vpijali in pritegnili pozornost vsakega malčka.

Kombinacija igre s svojo vzgojno razsežnost bo otroka razvila na številnih področjih hkrati. Igranje s predstavljenim interaktivnim volanom bo otroku izboljšalo domišljijo, ročno znanje in koordinacijo. Sposobnost dotikanja in celo premikanja izbranih elementov bo dodatna spodbuda za malčka, ki bo olajšala razumevanje odnosov z vzrokom in učinkom, pa tudi učenje in razločevanje oblik in barv.

 

 

Predstavljena sestava za malčka je sestavljena iz belega stojala – nadzorne plošče, na kateri je med drugim vrteče volansko kolo, prestavna ročica, stikalo za vžig s ključem, signali za obračanje in dodatni elementi. Velikost posameznih elementov je prilagojena majhnim rokam dojenčka, kar zagotavlja udobje uporabe.

Velika prednost predstavljenega izobraževalnega sklopa je sposobnost prilagajanja volumna igre – lahko je tudi popolnoma tiho, kar ne bo preprečilo nadaljnje zabave. To je popolna rešitev, ki vam omogoča, da prilagodite igro za čas dneva ali mesta.

Zabavo in predvsem razvoj igre bodo spremljali različni zvočni učinki in utripajoče, pisane luči, zaradi česar se malček zagotovo ne bo hotel odtrgati od svoje igre. Pri obračanju volana se položaj modrega avtomobila spremeni, kar daje vtis premikanja po cesti, hkrati pa premikanje oranžnega diska, označenega s hitrostmi, aktivira smešne zvoke. To je le eden od številnih učinkov, ki bo presenetil vašega malčka – ostale odkrijte skupaj z vašim malčkom.

Pisani izobraževalni volan bo izpolnil pričakovanja vseh staršev zaradi dejstva, da je izdelan iz certificiranih, trdnih materialov. Otroški volan z nadzorno ploščo je namenjen vsem malčkom, starejšim od 12 mesecev, ima CE certifikat , ki zagotavlja varno igro. Da bi otrok lahko uporabljal vse funkcije, je treba vanj namestiti tri baterije AA 1,5 V, ki niso vključene v komplet.

 

Dimenzije:

  • 26,5 cm x 23 cm x 15 cm