Interaktivni plišasti kuža Nemški ovčar

24.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Če vaš otrok sanja o tem, da bi imel svojega psa – da bi pazil nanj, ga božal, crkljal in bi rad imel svojega prijatelja – potem je ta interaktivni pes odličen družabnik! Pomagali bomo uresničiti te sanje.

Aktivira se, ko ga pobožate po glavi: začne lajati, premikati glavo in rep. Ob vsakem stiku se bo psička odzvala. Vaš malček se bo počutil, kot da ima pravega ljubljenčka. Igrača mu ne bo privabila le nasmeha na obraz, ampak bo tudi popestrila njegov prosti čas. To bo začetek lastnega hišnega ljubljenčka in učenje odgovornosti do živali skozi igro in vestnost pri opravilih.

To se bo v prihodnosti obrestovalo. In kdo ve, morda si bo malček s tem, kako pazi na psičko, prislužil pravega. Rjav in črn kožuh psa je izjemno mehak in prijeten na dotik. Barva oči je temna z rjavim robom.

Rumena snemljiva ovratnica okoli vratu dodaja njegov čar.

Dimenzije:

  • 19 cm x 17 cm x 13 cm

 

Igrača pes je pakirana v prozorno folijo. Primeren je za vse otroke stare 3 leta in več. Pes ima CE certifikat, ki potrjuje, da izpolnjuje zahteve direktiv Evropske unije. Skladen s standardom EN71. Je zelo varna igrača, brez ostrih delov in prijetna na dotik. Za igro s psom potrebujete 3 1,5V “AA” baterije. Vhod za baterijo se nahaja spodaj, pod krznom.