Izobraževalni avtobus

34.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Predstavljena igrača je oblikovana z mislijo na najmlajše. Barve in oblike, ki sestavljajo igračo, bodo zagotovo pritegnile malčkov pogled in ga spodbudile k igri. Avto lahko vozi tudi sam in spremeni smer vsakič, ko naleti na oviro na svoji poti. Med vožnjo veselega avtobusa boste opazili nenavadne svetlobne in zvočne učinke.

V sprednjem delu avtobusne kabine sta dve veseli miški, na strehi je ključ, s katerim odpremo loputo in dva loka z drsnimi perlicami. Stranice avtobusa bodo služile kot sortirniki z živalmi. Na desni strani lahko povežemo raco, kokoš in žabo, na levi pa psa, ovna in kravo. Vsakič, ko dobro uskladimo žival, bomo slišali vesele glasove. Melodije lahko začnete s krožnim gumbom z noto. Na hrbtni strani igrače je loputa za odpiranje, zahvaljujoč kateri lahko kocke z živalmi enostavno odstranimo iz avtobusa.

Poučna igrača bo zelo pozitivno vplivala na razvoj malčka. Prikazal bo nove zvoke in izboljšal njegove ročne in motorične sposobnosti.

Ta impresiven, čarobni avtobus napajajo 3 AA baterije, ki niso priložene kompletu. Igrača je pakirana v pisani, estetski škatli, zato je odlična za darilo. Igrača namenjena otrokom starejšim od 18 mesecev.

 

Dimenzije:

  • 22 cm x 14 cm x 16 cm.

 

Velikost paketa:

  • 28 cm x 20 cm x 17,5 cm