Jeep s prikolico za dinozavra

9.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Če je vaš otrok ljubitelj prazgodovinskih dinozavrov, bi bil to popoln avto zanje. Kamper je ves pokrit s podobami prazgodovinskih živali, in odvisno od domišljije vašega otroka, se lahko uporablja kot avto za potovanje na dolgo potovanje ali morda lasten poveljni center za opazovanje prazgodovinskih živali, kot so iz Jurskega parka. Odločitev je v celoti odločitev malega raziskovalca.

Naredila bo senzacialno darilo za otroka, ki ljubi izkušnje in raziskuje nove kotičke sveta.

Ena od prednosti je tudi pogon na zadnji kolesi, enostavno povlecite avto nazaj, pustite ga gledati, kako vozi naprej. Džip ima tudi odprta vrata in obstajajo kartice vozila vključene za učenje in zabavo. Avto je izdelan iz kovine in s plastičnimi elementi, stranska odpirajoča vrata dodajo k privlačnosti. Prikolica je pokrita s podobami dinozavrov, kot so Tyrannosaurus Rex ali Pterodactyl.

Komplet je zagotovo privlačen za majhne ljubitelje dinozavrov.

 

Dimenzije avtomobila:

  • 13 cm x 5 cm x 5 cm

 

Dimenzije prikolice:

  • 18 cm x 5 cm x 7 cm

 

Dimenzije pakiranja:

  • 36 cm x 10 cm x 8 cm

 

Igrača je primerna za otroke, starejše od 3 let. Tovornjak je CE certificiran in je skladen z EN 71, ima kovinske dele brez ostrih koncev, zato je popolnoma varen. Pakirana je v kartonsko škatlo s prozornim zaslonom, zaradi česar je idealna kot darilo.