Komplet malih bobnov

12.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Če je vaš otrok ljubitelj glasbe in glasbenih instrumentov, bo to zanj popolno darilo. Igranje bobnov razvija glasbene veščine in občutek sluha, uči vas igrati zvoke. Poleg tega spodbuja razvoj živčnega sistema in možganov, razvija domišljijo. Učenje igrati instrument krepi vašo sposobnost koncentracije. Tako se razvijajo otroške motorne veščine. Potrpežljivost in vztrajnost se razvijata, ko otrok poskuša igrati inštrument. Zahvaljujoč tem značilnostim smo kljub oviram sposobni doseči svoje cilje. Spodbujanje otroka k igri, pohvala za poskuse in napredek, starševska pozornost nase – zaradi vsega tega otroku raste samozavest. Otroci z višjo samopodobo so srečnejši in uspešnejši.

Bobni so izdelani iz varnih, kakovostnih materialov. Komplet je enostaven za sestavljanje in razstavljanje. Originalna, barvita škatla vsebuje vse elemente, ki so potrebni za sestavo bobnov.

Komplet vsebuje:

  • 1 velik boben, premera približno 12 cm
  • 2 majhna bobna, premera 8,5 cm
  • 1 palčke
  • činela s premerom 12 cm

 

Velikost paketa:

  • 34 cm x 20 cm x 12,5 cm

Otroški bobni z dodatki so izdelani iz varnih, kakovostnih materialov, ki pričajo o njegovi kakovosti in trajnosti. Igrača je ce certificirana. Ta je namenjena otrokom, mlajšim od 3 let.