Kuhinjski set 21 kosov

9.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Ta kuhinjski set s posodo in sadjem je odlična poučna igrača za otroke. Set se osredotoča na razvoj ročnih spretnosti in koordinacije oči in rok, hkrati pa otroke že od malih nog uči osnov kuhanja.

V kompletu je sivo stojalo za sušenje posode z dimenzijami 29,5 cm x 22 cm x 5 cm. V sušilniku so trije modri krožniki, trije rožnati krožniki, tri modre in tri rumene skodelice. Poleg tega komplet vsebuje očarljivo košarico z jedilnim priborom, vključno z dvema nožema in dvema vilicama.

Vrhunec kompleta so štirje sadeži: rumena limona, vijolično grozdje, rdeče zmajevo sadje in zelena guava. Zahvaljujoč njim lahko otroci režejo in kombinirajo sadje, kar v kuhanje vnese element zabave in jim omogoči razvoj ustvarjalnosti.

Celoten komplet je izdelan iz visokokakovostne plastike, ki zagotavlja vzdržljivost in varnost med igro. Dimenzija embalaže seta je 29,5 cm x 22 cm x 10 cm, kar omogoča lažje shranjevanje posode in pripomočkov.

Ta komplet je odličen način za spodbujanje otrok k raziskovanju kuhinjskega sveta in učenju skozi igro. Kuhinjski set s posodo in sadjem bo postal najljubša igrača vsakega malega kuharja.

 

Velikost paketa:

  • 29,5 cm x 22 cm x 10 cm

 

Ima CE certifikat in ustreza standardu EN71. Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.