Letalo s svetlobnimi in zvočnimi učinki, 45cm

14.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Letala so najpogostejša izbira pri igračah, pri njih je nekaj, kar pritegne pozornost mnogih otrok in jih naredi neverjetno priljubljene. Zdi se, da so otroci zaželeni vseh vrst letal, saj lahko z igro razširijo svojo domišljijo, se pretvarjajo, da so v zraku, med oblaki. Lahko ustvarijo zelo različne scenarije. Letala so tudi dober dodatek k zbirki igrač, saj otrokom pomagajo naučiti osnovnega znanja o tem, kako izgledajo letala in potovanja z letali kot potniki. 

Tipično letalo za igrače ima varno, aerodinamično in realistično obliko ter svetlobne in zvočne učinke – naša igrača ima vse te značilnosti, a ne le to! Kar razlikuje našo igračo od drugih, je lastna vožnja. Letalo ima mehanizem bump’n’go, kar pomeni, da lahko vozi v določenih smereh, ki jih določi letalo samo. Ko naleti na ovire – odskoči nazaj in se premakne v drugo smer. Igrače se napajajo s 3 “AA” 1,5V baterijami, ki so nameščene na spodnjem delu igrače. Po vklopu stikala se letalo začne premikati, kar spremljajo pisane utripajoče luči in zvočni učinki, ki posnemajo zvoke vzleta letala in zvoke letenja letala. 

Letalo ima aerodinamično, lahko obliko. Združuje različne barve skupaj – mehko belo z modrimi detajli in rumena kolesa. Podrobnosti, kot so napisi, kot sta “Happy trip” ali “A330” , naj bi naredili igračo čim bolj realistično v primerjavi s pravim letalom. Letalo je bilo narejeno z veliko pozornostjo do podrobnosti. V svoji zasnovi lahko opazimo pilotsko kabino z zatemnjenimi okni in celo majhna okna za potnike – omogočajo pogled v notranjost igrače. Krila imajo majhne motorje z majhnimi diodami v notranjosti. Igračo je priporočljivo preizkusiti v temni sobi – učinek bo fenomenalen! 

Ta igrača za ljubitelje letalstva ima certifikat o skladnosti CE, ki zagotavlja varnost tega izdelka. Je otroku prijazen, ker je izdelan iz varnega trdnega in dolgotrajnega materiala. Artikel je pakiran v estetski embalaži. To bo čudovito darilo za vsakega otroka.  

Velikost letala:

  • 43 cm x 45 cm x 14,5 cm.

 

Velikost embalaže:

  • 45 cm x 12 cm x 8 cm.