Letalo za najmlajše

24.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Letalo je sestavljeno iz privlačnih klasičnih barv ter igralnih in svetlečih elementov – verjamemo, da bo fantastično razvilo otrokov vid in sluh. Funkcionalna zasnova vozila v kombinaciji s številnimi aktivnostmi ni samo ideja za zelo zanimivo zabavo, ampak tudi izviren način za izboljšanje pravilnega razvoja dojenčka.

Predstavljeno letalo ima gumbe, ki bodo odkrivali različne vrste zvokov. Plastika, premična kolesa, svetlobni in zvočni efekti bodo poskrbeli, da bo zabava postala prava zabava. Otrok se lahko igra z igračo, tako da ji sledi, se poskuša plaziti ali naredi prve korake, kot tudi tako, da letalo potiska naprej.

Letalo ima dva načina igre, v prvem načinu bomo slišali črke in številke, izgovorjene v angleščini, v drugem pa bomo letalo pognali in slišali vesele melodije.

Igrača je namenjena dojenčkom od 12. meseca starosti. Izdelana je iz plastike, ki jo odlikuje visoka zanesljivost in vzdržljivost. Ta material je certificiran, zaradi česar je igrača zelo udobna in varna za uporabo. Otroško igračo napajajo tri 1,5V AA baterije, ki niso priložene v kompletu.

 

Dimenzije letala:

  • 21 cm x 19 cm x 12 cm

 

Dimenzije paketa:

  • 23 cm x 20 cm x 14 cm