Leteči dinozaver na daljinsko upravljanje R/C, pterozaver

42.90 

Na zalogi pri dobavitelju (rok dobave 1-4 tedne)

Opis izdelka

Ta RC pterozaver izstopa od drugih igrač s svojim nenavadnim videzom. Je vijolične barve, kar ji daje edinstveno estetiko. Na krilih je motiv strele, ki ji daje dinamičen in skrivnosten videz.

Pterozavrova krila so okrašena z dvema propelerjema na obeh straneh, kar mu daje futurističen videz. Ti propelerji pomagajo ohranjati stabilnost in izvajajo različne manevre v zraku.

Pterozavrov kljun je intenzivno rumen, kar je v kontrastu z njegovim vijoličnim telesom in mu daje značilen videz. Griva pa je intenzivno rdeče barve, kar še poudari njegovo plenilsko naravo.

Ta pterozaver ima svetlobne učinke, zaradi katerih je še bolj privlačen. Te luči so na voljo v dveh barvah: modri in rdeči, kar ustvari učinkovito in dinamično avro okoli letečega dinozavra.

Ta igrača ni samo videti privlačna, ampak tudi zveni realistično.

Oddaja imitacijo rjovenja pravega dinozavra, kar dodaja realističnost in naredi igro še bolj privlačno. V kompletu je daljinski upravljalnik, ki omogoča popoln nadzor nad pterozavrom.

Daljinski upravljalnik omogoča nadzor gibanja v različnih smereh ter nadzor svetlobnih in zvočnih učinkov, zaradi česar je igra vznemirljiva in interaktivna.

Ta igrača ni le odlična zabava, ampak tudi izobraževalna izkušnja, ki lahko otrokom in ljubiteljem dinozavrov pomaga poglobiti svoje znanje o prazgodovinskih bitjih. Zaradi edinstvenega videza, svetlobnih učinkov, zvokov in daljinskega upravljanja je odlična zabava za otroke in odrasle.

 

Vsebina kompleta:

  • Pterozaver R/C
  • daljinec
  • dva rezervna propelerja
  • USB kabel
  • originalna embalaža

 

Dimenzije pterozavra:

  • 28 cm x 19 cm x 4 cm

 

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

  • 12 cm x 8 cm x 6 cm

 

Velikost paketa:

  • 32 cm x 23 cm x 8 cm

 

Daljinski upravljalnik se napaja s tremi baterijami 1,5V AAA, ki niso priložene v kompletu.

Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71 . Set je namenjen otrokom starejšim od 3 let.