Magnetna tabla s 100 perlicami

22.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Rumena magnetna tabla s perlicami je izdelek, ki ne poskrbi le za zabavo, temveč pri najmlajših razvija številne pomembne veščine.

Ta rumena magnetna tabla je edinstvena zaradi svojih ustvarjalnih in interaktivnih možnosti. V kompletu je kar 100 pisanih perlic v čudovitih odtenkih rdeče, rumene, zelene, modre in črne. Vendar to ni vse! Poleg table in perlic prejmete tudi posebno magnetno pisalo, ki vam omogoča premikanje perlic kamorkoli na deski.

Zabava je v razporejanju perlic na tabli po lastnih zamislih ali uporabi 20 različnih predlogov sestavljank, ki so vključene v komplet. To ni le fantastična zabava, ampak tudi odlična priložnost za razvoj ročnih spretnosti in koordinacije oči in rok pri vašem otroku.

Tabla meri 31,5 cm x 31,5 cm x 2,5 cm, zato je primerna za domačo uporabo, odlična pa je tudi za potovanja ali izlete. Zahvaljujoč kompaktni velikosti jo lahko vzamete s seboj povsod, vašemu otroku pa zagotovite zabavo in učenje povsod.

Ta komplet ni samo odličen način za razvoj sposobnosti vašega otroka, ampak tudi fantastična priložnost za skupno preživljanje časa in ustvarjanje družinskih vezi. S sestavljanjem perlic na tablo boste ustvarili nepozabne trenutke, polne smeha in učenja.

 

Dimenzije:

  • 31,5 cm x 31,5 cm x 2,5 cm

 

Velikost paketa:

  • 33cm x 33cm x 3cm

 

Ima CE certifikat in ustreza standardu EN71. Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.