Magnetne palčke 60kos

14.90 

Na zalogi (1-3dni)

Opis izdelka

Set magnetnih Magnastix palčk – 60 elementov

Magnetne palčke so inovativna otroška igrača neskončne domišljije. Zabava z njihovo uporabo bo pomagala otrokom, da razvijejo svojo ustvarjalnost in logično razmišljanje. Palčke imajo magnet, zahvaljujoč temu, jih lahko na preprost način povežete skupaj z magnetnimi kroglicami. Zaradi neverjetne moči lahko otrok zgradi veliko zanimivih struktur in neverjetnih projektov, na primer arhitekturnih modelov, matematike ali znanstvenika. Zaradi te možnosti bo magnetne palčke otrok uporabljal ne le kot otroško, ampak tudi izobraževalno pomoč.

 

 

Set je sestavljen iz:

  • 36 palic,
  • 24 kroglice.

 

Set magnetnih palčk je odlična ideja za darilo, kot tudi za otroke kot za odrasle. Igranje s temi elementi bo omogočilo sprostitev, poudarjanje, jasno glavo, s poudarkom na samo ustvarjanju. To je tudi dobra vaba za roke malih otrok, ki se bo zahvaljujoč tej vrsti zabave naučil, kako pravilno zgrabiti palice in žoge, da imajo možnost, da jih povežejo kasneje. Velikost palčk je prilagojena velikosti standardnih, skupnih uporabnikov, tako da rezultat zabave ne bo nikomur povzročal težav.

V kompletu so palčke v različnih barvah: rdeča, zelena, modra, rumena in bela.

Palčke ne potrebujejo posebnega ohranjanja, zaradi higienskih vidikov jih je treba očistiti z mehko, namočeno krpo.
To je prilagojeno otrokom, starejšim od 3 let. Vsi elementi, vključeni v komplet, so izdelani iz nestrupenega, za otroke varnega materiala, in so dani v barvito, kartonsko škatlo s steklenim kovčkom, kar bo olajšalo shranjevanje otroškega materiala, hkrati pa bo odpravilo tveganje za izgubo elementov. Igrača je narejena v skladu s standardom EN 71, kar je jamstvo za izdelavo zahtev Evropske unije.

 

Velikost posameznih elementov:

  • palčke: 2,5 cm,
  • kroglice:1 cm.