Mali zobozdravniški komplet Hippo

14.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Igranje za zdravnika je odličen način, da se otrok skozi igro nauči osnovnih elementov pripomočkov in odličen način za premagovanje strahu pred obiskom zdravnika, še posebej pri zobozdravniku. Zdaj bo vaš malček lahko premagal strah pred vajami in injekcijami. Mali zobozdravnik se bo lahko naučil anatomije zob in začel pustolovščino s poklicem.

Zdaj bo imela vsaka družina lepe bele zobe. Mali zobozdravnik se bo lahko izkazal, zdravljenje povodnega konja pa mu bo zagotovo prijazno. Povodni konj ima poškodovane zobe, zato jih je treba zdraviti z zobozdravstvenimi instrumenti.

Medicinski komplet, pakiran v kovček, vključuje:

  • Povodni konj v lasti ust z zobmi
  • dva velika nageljnove žbice
  • 7 različnih zobozdravstvenih pripomočkov
  • urnik,

 

Dimenzije kovčka:

27 cm x 25 cm x 7 cm

 

Predstavljena medicinska orodja so popolna reprodukcija in imitacija pravih instrumentov, ki so dobili lahke, poenostavljene, otrokom prijazne oblike. Materiali, uporabljeni za izdelavo igrače, so zelo trdni in nestrupeni, zaradi česar ima komplet CE certifikat. Predstavljen artikel je odlično darilo za bodoče zdravnike, ki se že radi igrajo zdravnika. Prepričani smo, da bo prinesla veliko veselja vsakemu malčku, ki bo svoje otroke lahko zdravil v domačem zdravstvenem domu.