Mizica Vodna zabava

24.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Otroci imajo največ zabave in veselja pri igri z vodo. Ko se poleg kopanja vašega otroka navleče na igranje z vodo, vam bo ta igra omogočila prijetno preživljanje časa. Na svojem dvorišču, balkonu ali doma lahko na praktičen način uporabljate predstavljeno igračo.

Set je korito na dveh širokih nogah, v katero lahko nalijemo vodo. V notranjosti so vodni hodniki in številni premični elementi. Opremljena je z dvema posodama. Eden vozi vodo, drugi ima lijak, skozi katerega tekočino prelivamo na vrteče se vodno kolo. Obstajajo trije jezi in črpalna pipa, iz katere voda teče v posodo. Iz tega lahko izlivamo vodo, zahvaljujoč dvema voziloma, ki omogočata nagib posode. Na voljo je tudi vtič s kljuko, na kateri je mogoče zavarovati čoln. Poleg razpoložljivih možnosti za igranje z vodo, ima otrok prostor, da postavi majhne čolne in figurice svojih najljubših junakov v korito.
Celotna stvar je v modri in zeleni barvi, zato bo izpolnila pričakovanja vsakega otroka.

 

Dimenzije mizice:

  • 53 cm x 34 cm x 40 cm

 

Igrača je namenjena otrokom od 1 leta dalje.

Komplet ima certifikat CE in je skladen s standardom EN 71. Pakirana je v kartonsko škatlo, zaradi česar je popolna za darilo. Izdelane so iz najkakovostne plastike, zahvaljujoč kateri imamo garancijo kakovosti in varnosti med uporabo.