Monster truck 2v1 na daljinsko upravljanje R/C 2.4G 4x4

39.90 

Trenutno nedobavljivo

Opis izdelka

Terenski avto na daljinsko vodenje. Predstavljeni model je izdelan v merilu 1:18, zaradi česar izgleda neverjetno resnično. Vozilo na daljinsko vodenje bo vplivalo na pravilen razvoj spretnosti, kot je vožnja avtomobilčka pri otroku, pa tudi na krepitev koncentracije in razvoj ročnih spretnosti.

Velika gosenična kolesa, amortizerji in športna konstrukcija so le nekatere od prednosti tega izdelka. Pogon 4×4 zagotavlja odličen oprijem avtomobila na različne vrste podlage, veliki blažilniki pa omogočajo premagovanje težjih ovir.

Otroku se odslej ni treba igrati sam – pilot vam omogoča manevriranje avtomobila v vse smeri, zato je lahko odlična osnova za igranje avtomobilskih dirk s prijatelji in sodelavci.

Daljinski upravljalnik, ki je priložen dirkalnemu kompletu, sprejema frekvenco 2.4G, kar zmanjša morebitne motnje med igro. Opremljen je z gumbom, ki je odgovoren za premikanje vozila v desno / levo in sprožilcem pod prstom, zahvaljujoč kateremu lahko naš avto gre naprej / nazaj.

Avto se napaja preko polnilne baterije (polnilec priložen), daljinski upravljalnik z 1,5V “AA” baterijami, ki so v kompletu.

Velikost paketa:

  • 32 cm x 20 cm x 20 cm